Dit is jouw volgende favoriete gerecht om aan je vrienden thuis te presenteren! Probeer Chef Zarzo’s draai aan pani puri: een geliefde Indiase street food. Duik in dit culinaire avontuur en til je pani puri-ervaring naar een hoger niveau!

Ingrediënten

- Kant-en-klare puris (gekocht of zelfgemaakt)

- Stracciatella kaas

- Pistachenoten

- Vadouvan kruidenmengsel

- Iberische ham, dun gesneden

- Citroenschil

Methode

1: Verhit olie in een pan en bak kort enkele puri’s tot ze opbollen. Haal ze eruit en laat ze afkoelen op keukenpapier.

2: Voeg de pistachenoten toe aan de hete olie en bak ze tot ze knapperig zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

3: Snijd elke pani puri met liefde doormidden.

4: Vul elke puri met stracciatella kaas.

5: Bestrooi de gebakken pistachenoten en een beetje vadouvan kruiden over de kaas.

6: Plaats een plakje Iberische ham over de vulling in elke puri.

7: Voeg een beetje citroenschil toe voor een frisse, citrusachtige smaak.

8: Breng op smaak met peper en zout.

Jouw pani puri is klaar om op tafel te zetten! Serveer direct om te genieten van de knapperige textuur en explosie van smaken. Geniet ervan!

Adrian Zarzo

Voor meer tips en recepten, check: instagram.com/chefzarzo